.::F!nd YourSelf And Be YourSelf::.

By: za dzul

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  22  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 17-Jul-2007 00:00 Email | Share | | Bookmark
abah...



Quote:
selamat hari lahir abah...
sorry sgt sbb kami hanya mampu menyediakan sebiji kek nih untuk abah.
dan maaf sekali lagi sbb anak2 abah xsemuanya ada kt depan mata abah hari nih.
terima kasih atas segala2nya yang abah dah berikan kepada kite org semua
sampaikan along, angah, achik dan aki dapat jejakkan kaki kat universiti.
along bangun pagi tadi..ingat sempat siap2 leh wish birthday untuk abah..
tapi turun je kt bawah tgk abah dh g sekolah.xsempat nk wish
hbs kuliah siang tadi, along call adik2 nk tanye pasal bday abah.
tapi dh semua jauh2.semua harapkan along jadik wakil.
ini je yang termampu kami beli.masing2 tgh 'sengkek'.
tapi kami sayang abah sgt2
ptg lepas mak balik..mak ckp...
"along,arini birthday abah la...xwish kt abah ke?"
saje je xnk wish ptg tu jugak sbb nk buat suprise.
yes...we did it just now.sorry lambat.
then achik and aki call abah.saje2 je plan cm gitu
ape2pun...WE LOVE U SO MUCH...
:: SEMOGA ABAH PANJANG UMUR,MURAH REZEKI ::


p/s: kalau sape2 perasan...cube tgk buku teks pendidikan jasmani dan kesihatan tahun4 atau 5 and form1 rasanya..
ada gmbr ayah za kt blkg buku tu as a writer..DZULKIFLI ISMAIL


Sunday, 15-Jul-2007 00:00 Email | Share | | Bookmark
pangkor

pantai teluk nipah
buaian nih tinggi sgt
bucuk eksyen mkn sorang2
View all 12 photos...


Quote:
Nih je yang termampu nk snap gambar kt sana.
Sungguh asyik menikmati keindahan alam...
pantai yang menghijau...
deruan ombak yang memukau..ecececece
tapi yang sebenar2nya....
za penat sangat2.
travel dari bangi>melaka>muar>batu pahat>lumut dalam satu hari.
then terus ke pangkor.tapi xbermalam kat pangkor pun.
anyway..enjoy sangat kat sana bersama bucuk al-poyos!!


Thursday, 12-Jul-2007 00:00 Email | Share | | Bookmark
precious moments...



C O M I N G S O O N . . .

Quote:
this entry dedicated to kak nazirah.
thanks for being there when i need u...


Tuesday, 10-Jul-2007 00:00 Email | Share | | Bookmark
marcia & zaki

 
 
 
View all 10 photos...

~marcia and zaki~


from left: rai, qimie, marcia, zaki, ayu and me

congratulations babe...u're known as mrs. zaki yeahhh..
more pics at ayu, qimie, rai and bro jeff


Thursday, 5-Jul-2007 00:00 Email | Share | | Bookmark
dr.edy



i'm very proud of u babe....dh dpt title dr..but still aku nk panggil edy je.blh ek?
previous entry about edy>>jejak kasih??
Quote:

aiyooooooo..so many people keep asking me about dr edy huh??
he's my good friend a.k.a my old friend since we're standard 3 lor..
he just got the title DR. for medical doctor not for PhD.
and now he's working at kerry hospital (ireland).i think so
so...dun misunderstanding ok!!


[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  22  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net