.::F!nd YourSelf And Be YourSelf::.


My name: za dzul
My Fotopage: http://ayza1505.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Nikon
Other: D40
Nikon
Friends:
Mama FaMi
Latest entry:CROISSANTS
CROISSANTS Source : Instagram @cikkiah 300g tepung roti 7g yis (saf instant) 30g gula 4g garam 1 biji telur 150ml susu sejuk 30 g mentega (Ma guna Planta) secukupnya Buttercup CARA MAMA : 1. Mama guna #breadmaker untuk menguli. Tuangkan susu sejuk ke dalam breadmaker pan. Masukkan gula, garam dan telur. 2. Kemudian masukkan tepung roti dan akhir sekali yis. 3. On kan breadmaker ke setting Dough. Bila doh dah bersatu, masukkan 30g mentega. Biarkan BM menguli sehingga licin. 4. Kelua... View this Fotopage entry
Zul Dean
Latest entry:Maybank Badminton malaysia Open 2013
Final day at Malaysian Open Badminton Super Series tournament 2013 at Bukit Jalil, Putra Stadium Sunday 20 Jan 2013.Famemas Club supporters 8-) View this Fotopage entry
Naz Rinn Chan
Latest entry:RED VELVET CAKE
Ini kek harijadi Alya pada hampir ke penghujung tahun 2011. Dibuat kerana nak tahu sangat apa sebenarnya keistimewaan kek ini sehingga menjadi buah mulut. Dari segi rupanya kah..atau dari segi rasanya kah...atau mungkin dari segi bahan-bahannya.....boleh jadi juga dari segi pembuatannya. Setelah dibelek-belek dan ditilik-tilik di laman-laman masakan akhirnya Rinn buat keputusan untuk mencuba kek baldu merah yang dikongsikan di laman myresipi.com. RED VELVET CAKE BAHAN-BAHAN: 2 1/2 cup tepung kek ... View this Fotopage entry
jie jie
Latest entry:60. HERBA KHAZANAH WARISAN - DURIAN BELANDA/SIRSAK
Salam semua Manfaat Buah Sirsak / Sirsat Sebagai Obat Kanker, DLL Berikut uraian kandungan gizi dan kegunaan buah, bunga dan biji sirsak / sirsat untuk kesehatan terutama untuk pengobatan kanker, ambeien, sakit liver, bisul, eksim, rematik, sakit pinggang, dll Nama Umum : Buah sirsak / sirsat Nama Latin : Annona muricata L Nama lain : Soursop (Inggris), Corossol atau Anone (Perancis), Zuurzak (Belanda) guanábana (Spanish), graviola (Portuguese), Brazilian Paw Paw, Corossolier, Guanavana, Toge-Ba... View this Fotopage entry
Ouled Kenitra
Latest entry:Berakhirnya Di Sini
Assalamualaikum, Setelah lebih 7 tahun berkarya di sini, saya dengan hati yang berat mengumumkan penamatan blog ini. Ini memandangkan saya sudah lama tidak aktif akibat lain-lain komitmen. Walaubagaimanapun saya masih terus menulis di blog baru iaitu http://lensahatikenitra.blogspot.com/. Semoga ketemu di sana. Wassalam Ouled Kenitra View this Fotopage entry
zulkifli ishak
Latest entry:Kelicap leher merah
Jom makan pisang “ Honey, you take the left, i take the right” Red-throated Sunbird ( Anthreptes rhodolaema ) This Red-throated Sunbirds usually be seen along the forest edge, flitting about in the canopy and feeding amongst the flowers of some forest trees. Rarely does it being seen feeds in low flowering shrubs and therefore does not compete with other Nectarines frequenting the ground storey of the forest. But in this case, the species can’t overcome the temptation to get to the lower ground... View this Fotopage entry
Jama Hameed
Latest entry:Three coloured leaves
View this Fotopage entry
kham khamsiah
Latest entry:konvo
View this Fotopage entry
Aidura Sofiee
Latest entry:ISHRAQ
View this Fotopage entry
mama zieza
Latest entry:Makan-makan...
View this Fotopage entry
Kaca mata
Latest entry:Mari bersihkan sawang
Memang dah lama ...cukup lama aku tak update fotopages ni..Sejak berkecimpung dalam bidang fotopages ni ..nilah satu jangkamasa yang begitu lama aku tak update. Sebab apa?...tah aku pun tak tau. .Gambar berlambak aku ambik..mungkin komputer aku tak "sekuat dulu" dan perlukan "vitamin" untuk menguatkan lagi kekautan komputer aku ni.. Mungkin usianya sudah tak rumaja lagi. Nak "bersihkan " FB ni ialah dengan mengupdatekan saja. Jadi aku upload lah gambar yang yang dah lama terbiar dalam komputer ni ... View this Fotopage entry
WELCOME tarmizi Private Photo collection
Latest entry:Isa & Fara I Perkahwinan
layari ke FB saya http://www.facebook.com/tirmidzi.ab.aishiteru Official photographer tarmizi & arman I wedding I engagement I event I portraits I outdoor I tarmizi +6019 225 6696 http://tirmidzi.dreamy-studio.com/gallery/ http://www.flickr.com/photos/tirmidzi/ request for our packages? ym tab_tirmidzi@yahoo.com email: tab_tirmidzi@yahoo.com associate http://dreamy-studio.com View this Fotopage entry
Latinah Mohamad
Latest entry:PENGALAMAN HAJI 1431H
Alhamdulillah...setinggi2 kesyukuran ke hadrat ALLAH SWT.... hanya dengan izin ALLAH dapatlah kaki ini dijejakkan dibumi suci, Makkah alMukarramah dan Madinatul Munawwarah... 43 hari disana terlalu singkat rasanya.. Alhamdulillah juga, ALLAH izin dapat berada dibawah bimbingan USTAZ DR ABDUL BASIT, yang ikhlas dan bersungguh membimbing semua jemaah. Moga semua warga ASH HAR travel diberkati dan dirahmati NYA.... :-> View this Fotopage entry
Edoras FotoZine
Latest entry:2017 First Pic
Test photo View this Fotopage entry
nadia studio
http://www.facebook.com/pages/Nadia-Studio/102296563139857 View this Fotopage entry
kuchai latiff
Latest entry:Premier Screening Rapunzel : A Tangled Tale
WWWWWWWW Walt Disney Pictures presents RAPUNZEL: A TANGLED TALE, an action-packed, swashbuckling, animated musical comedy about the girl behind 70 feet of magical, golden hair. A princess stolen from her parents’ castle as a baby, Rapunzel (voice of MANDY MOORE) is locked in a hidden tower longing for adventure. Now an imaginative and determined teenager, she takes off on a hilarious, hair-raising escapade with the help of a dashing bandit (voice of ZACHARY LEVI). With the secret of her royal heri... View this Fotopage entry
gee nasrul
Latest entry:It's been two years ....
salam... just trying to 'sapu habuk2' kat laman ni... memperkenalkan... my 1st n 2nd edition.... ** nak edit pun terkial-kial... huhu $-) will update later (times depend ) View this Fotopage entry
Tuah Hanani
Latest entry:Fall for you
View this Fotopage entry
M Jeffri Razali
Ni satu lagi entry yang lama terbengkalai. Since tengah ada sedikit masa nak spare ni, uploadkan jugalah sebelum basi gambar ni. Rasanya tak payahlah nak cakap kat mana ni sebab mesti ramai yang tahu...:-d Hari ni tak de idea nak tulis apa lak. Minda tengah beku pulak. So just enjoy je lah pix ni. http://www.facebook.com/profile.php?id=1135622623() http://s06.flagcounter.com/more/GdN() View this Fotopage entry
yangmazni n yahya
Latest entry:Jalan-jalan Sabah 10 - 15 Jun 2010 (part IV)
TAMAN LAUT TUANKU ABDUL RAHMAN a great and enjoyable snorkeling experience .... fantastic!!!!!!!!!!!!!1 View this Fotopage entry
Mommy Izz and Aiden
Latest entry:UK Paris Trip Day 2 - Birmingham, Stoke, Conventry
From Birmingham, we went to Stoke-On-Trent to Royal Doulton & Wedgwood Outlet. Then to Conventry to meet Julie, Chot & Zemie. View this Fotopage entry
korok yang menggigit
Latest entry:Shot yang tertembak ..
Lokasi: Muzeum Peperangan Ho Chin Ming. Bila kamera ambo di arahkan kepada anak patong ini..muka manis dia berubah jadi masammm ... Ambo sangka anak patong . .rupa rupa nya bukang ... minta maaf yeer ... pasal ambo tak tahu ambo dah TERtembak 2-3 das.. bila di tangok tangok patong nih buat kali ke tiga dan keempat ..yeer lah walau pun dalam keadaan mareh marah tapi masih lagi maniss . hehehe ... View this Fotopage entry
Adrin and Zai
Latest entry:Dubai Outlet Mall & Gold Souk
Having a vacation in Dubai, UAE from 23rd April - 30th April, 2010 View this Fotopage entry
in gold souk
natrah ismail
Latest entry:3D Slideshows
* http://www.youtube.com/watch?v=vB2z6JwuMec ***banyak lagi gambar lom sempat upload,,,nntkannn yer View this Fotopage entry
Zai KuLiM
Latest entry:Salam warga fp yg sudah lama ku kutinggalkan....
View this Fotopage entry
Daing Mohd Ahmad
Latest entry:Fahmy & Yanty
View this Fotopage entry
marcia zlyana
Latest entry:WOW!!
Lama sungguh aku tidak update disini.... Rindunyaaaaaaaaaa... Ada ke yang rindu?? :P :P :P Ok fine... Di sinilah aku belajar tentang fotografi... Tentang hidup... Tentang DSLR... Dari zaman muda melinjang sampai sekarang nid ah anak tiga dah uols..... Nak tengok aku skrg macam mana??? Ayuh layan gambar View this Fotopage entry
Day 60, 5.5kg 57cm
Rafi The Malaysia Wedding Photojournalist Gambar Kahwin
Latest entry:Majlis Pernikahan & Persandingan Nazlin & Hazrizal
....updating for more photos please click here http://www.magicclickers.com/wedding/nazlin-rizal/ Venue: Shah Alam & Putrajaya Rafi's Photography / Magic Clickers (Co.No: 89245-P) Rafi, WPJA Principal Photographer H/P +6 012-677477... View this Fotopage entry
Takteh Photo Creative
FACEBOOK WITH US !! ADD : takteh@yahoo.com || FOR MORE SAMPLE AND NEW DESIGN || kami sedang mengemaskini/upgrade fotopages, ada beberapa sample xdapat disurvey di sini..jadi kami mengalu2kan anda yg berminat dgn design kami utk JOIN kami di facebook, di sana lebih uptodate & lebih byk sample2 terkini..welcome! View this Fotopage entry
Ramzahayudin Hanapi
Latest entry:Dylla & Zul
terima kasih pada : Ariff Gizan View this Fotopage entry
Dare to Shoot Media
Latest entry:hafizul n zaiti.. selama..perak..
View this Fotopage entry
khoirul amal
Latest entry:Trip to kuching
Alhamdulillah.. sampai juga ke kuching.. lagi pict kat my schoepentoeter.wordpress.com :-) View this Fotopage entry
FAZIZAID
Latest entry:Thanksgiving & Raya Haji Celebration
Thanksgiving at Jum's house :) Raya at our house :) View this Fotopage entry
ni lah rumah I...
Maylique Maylique
Latest entry:Im bacccccccccccccckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk......
Alhamdullilah...akhirnya aku berkesempatan nak hapdet lagi...sibuk gila...dah 4 bulan aku keja kat sini tapi tak penah berpeluang....so ada jugak kesempatan...hobi fotografi tetap aku teruskan cuma masa saja tak dan....kalau aku ada masa aku dah femes dah mcm jasmeen dan kapkek dia...hehhehehehe namun sepeninggalan aku, aku tetap pegi jugak umah kawan2 jenguk2 fp depa biarpun tak seaktif dolu.....aku cuba sedaya upaya noo... apapun enjoy la gmbr ni....ni gmbr rakan2 sekerja aku yang serono... View this Fotopage entry
sungguh ayu seperti aku
Nor ezy
Latest entry:Taiping... & Bukit Merah Lake Town Resort
View this Fotopage entry
Ibu DinaHariz
Latest entry:3rd day raya..
raya ke-3 baru ktrg balik ke umah tok abah, alor setar.. since da nama pon raya ke-3 kan..so da xde laa edisi anak2 pakai baju2 melayu/kurung bagai kan..kekeke.. raya kali nih mmg sungguh btuah sbb kebetulan abah ada kene sambung keje/ostesen kt alor star..so kebetulan laa jgk umah tok abah kt alo star..so sejarah kali nih..ktrg dpt blk cuti raya selama 8 ari kt umah tok abah since 3rd raya..nyeh3x.. mmg bestt bangettt..nak2 sbb ibu boleh melantak makanan peberettt ibu sepuasssss hati kat alor star... View this Fotopage entry
orang penchala
Latest entry:Mari kita buka lambaran baru...
Assalamualikum wbt, Diam tak diam dah hampir 7 bulan gang pencala menyepi..betul2 sepi..jika seorang wanita mengandung telah hampir cukup bulan untuk melahirkan... LOL Apa2 pun sedia maklum kita semua mempunyai komitmen masing-masing. Hanty sendiri tenggelam timbul dalam minat fotografi ini. :-S Memandangkan kita masih didalam bulan Syawal, walaupun telah penghujung, biarlah hanty memulakan memohon maaf bagi pihak photog/gang pencala ini. Segala kesilapan, terkasar bahasa baik dalam berbicara atau ke... View this Fotopage entry
ct ayusafura muzamil
Latest entry:raya 2009
View this Fotopage entry
Nur Jihad
with my new cam...still dok study lg cam ne nak gune.. View this Fotopage entry
Meorjay Photography
Latest entry:Perkhidmatan Fotografi
------------- ------------- ------------- http://www.fotopages.com/cgi-bin/browse.pl?type=4() Kedudukan http://meorjay.fotopages.com pada 29 Oktober 2009 Ingin mengabadikan kenangan terindah anda? Perkahwinan, Pertunangan, Majlis Harijadi, Outdoor Photoshoot, Family Photoshoot, Kid Photoshoot, Events dan sebagainya. Saya menggunakan studio lighting untuk penggambaran di pelamin, dalam bilik dan acara memotong kek, juga di backdrop (atas permintaan). Jangan berlengah lagi, pastikan anda ... View this Fotopage entry
tetupai XP muhaimiey imm
Latest entry:Rosliana Roslan & Azim
Tamat sahaja bulan Ramadhan, maka bermula lah musim kenduri-kendara. Masing-masing sibuk ingin mengakhiri zaman bujang. Pendek kata "Selamat tinggal DARA & TERUNA". Ucapan tahniah saya titipkan bagi mereka yang telah berjaya mengakhiri zaman bujangnya, semoga hidup kalian lebih bermakna. Hanya satu pesanan, perkahwinan merupakan satu amanah yang perlu dipikul dengan sebaiknya, semoga ada keberkatan dan sejuta keinsafan daripadanya. Sehebat manapun lautan bergelora, pelayaran mesti di... View this Fotopage entry
Satonaka Halu
Latest entry:Muhammad Arfan Imran
Kehadiran orang baru dalam keluarga aku memang sangat2 bermakna. Kehadirannya betul2 membawa tuah.... terima kasih imran :-> View this Fotopage entry
Ida Isk
Latest entry:Bear Coklat untuk door gift ..
Salam untuk semua Bear Coklat nie boleh dijadikan sebagai door gift untuk sebarang majlis ya...Bear Coklat yang sedap nie dibuat dari coklat yang bermutu tinggi dan bukan cooking coklat ya...harga seperti dibawah :- 1] order 1- 50pcs = satu 80sen 2] order 1- 100 pcs = satu 70sen 3] order 100pcs keatas = satu 60sen note : jika anda ingin membuat tempahan sila contact ida at merpati66@gmail.com Maaf dah lama tak kemas umah kat sini , semenjak ada rumah baru kat http://merpati66.blogspot.com ,... View this Fotopage entry
ketupat raya - 50pcs RM30 saja
nurainnie ahmad
Latest entry:From Tronoh to Kuala Sepetang
Quite some time i didn't update my photos here....I've missed it alot...enjoy viewing:) View this Fotopage entry
zakiah zainudin
Latest entry:Donat Chef Li dan cara-cara menguli doh tanpa mixer..
Salam semua! Bertemu lagi kita di bulan ramadhan 1431.. Pada ramadhan tahun lepas, anak ketiga saya siti hajar terkena pnuemonia yg agak teruk sampai dr nak tahan dia di hospital untuk dipantau, dr dok asyik cakap, it's very bad jer pasal condition hajar. waktu itu hajar baru berusia 1 tahun 3 bulan.. kenalah jugak drip & neubulizer.. sungguh tak sanggup tgk hajar yg macam sesak nafas jer waktu tu.. saya pun pernah kena pneumonia pada tahun feb 2009, so saya tau macam mana rasanya bila terkana sakit ni..... View this Fotopage entry
NASI BERIANI MUDAH!
Fadzlie Baharun
Latest entry:LAST DAY
Sudah sekian lama, aku menggunakan laman ini untuk bertukar² pendapat ngan kengkawan. Namun, ramai sudah juga otai-otai yang memboikot laman ni. Dan akhirnya, aku sendiri mengambil keputusan yang sama. Selepas ini, aku menggunakan laman http://www.jphotovideo.com & http://sandakanphotovideo.blogspot.com View this Fotopage entry
Natasha Azim
Latest entry:liburan [part III]
........................................................................................................................................... Radin Aminurasyid : tq!selamat berpuasa.. FarEast : thanx..tu la!liburan lama sgt.will be back soon! Mademoiselle Ayu : tah la eikh.nasib dia tak buat peace! ;p Faris Fakri : bole!bole!jom!next year.. ;p aie : beeessssssssttt! View this Fotopage entry
nora sim
Latest entry:Rindu
Assalamulaikum, Maaf kepada saudara mara, kaum kerabat yang tidak jemu-jemu singgah di FP ini tetapi hampa kerana tiada gambar dan berita terbaru. Sejak akhir-akhir ini ada sahaja halangan untuk mengemaskini FP ini. Lagipun Nina dan Adam dah liat hendak bergambar. Saya tidak mahu berjanji, takut tidak ditepati. Salam bahagia daripada kami yang jauh. View this Fotopage entry
halimatul liza
Latest entry:Adik Lagi..
Utk Uci.. yg nk tgk pix adik :-D View this Fotopage entry
Intan D Little Msian Ambassador To Saudi
Latest entry:THE ARRIVAL OF OUR BUNDLE OF JOY ON 12.05.09
- Alhamdulillah...pleased be to ALLAH S.W.T as I have safely delivered a precious little prince- MUHAMMAD HAZIM IMAN BIN ANUAR on 12th May 2009 at Pantai Putri Hospital in Ipoh... - Will upload his charming pics later....- - C ya....- Wassalam... ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) View this Fotopage entry
Persuasive View
Latest entry:New official website
new official website...please feel free to visit...http://www.asyiek.com/ View this Fotopage entry
Zureen n Ezmel
Latest entry:selamat hari ibu...legend water chalet
dah lama sangat x bersantai , so bila dah berpeluang tuh mmg x lpskan peluang la :-> tempat ni mmg best... ;-) semua yg nak tu ada: boleh mengail, main pantai, kolam renang, jakuzi...n damai hehehe View this Fotopage entry
digitalsyndicate photography
Latest entry:ANNOUNCEMENT
Dear Visitors, We are glad to inform that from now onwards, we will be no longer using Fotopage to update our pictures. Kindly visit www.digitalsyndicate.com.my to view latest updates. Thank you so much for all the support and we look forward to serve more people in the near future! Regards, DS Team View this Fotopage entry
Mamatt Pictures
View this Fotopage latest entry
abang zul
Latest entry:Lok Kawi Wildlife Park, Kota Kinabalu..
On our recent trip to KK last few weeks..we went to Lok Kawi Wildlife Park.. Darwisy was so excited to see the elephant, (he event feed the elephant) see photos below..a lot lot sof monkey, tiger, orangutan, chiver, birds and many more... but i just manage to capture some of the photos as he was so eager and i'm busy chasing him rather than enjoying the view..pheuhhhhhh... Labuan Financial Park view from the sea.. On the roof top of the ferry... Sebelum masuk kita amik gambar dulu comel... Te... View this Fotopage entry
bestnya.....
nona zurena
View this Fotopage latest entry
nazirah nasir
Latest entry:SALAM RAMADHAN N EIDUL FITRI
SALAM RAMADHAN BUAT SEMUA RAKAN DI ALAM MAYA INI,MOHON AMPUN DAN MAAF ANDAI ADA KESILAPAN DAN KESALAHAN YANG DI LUAR KESEDARAN SEPANJANG BERGIAT DALAM AKTIVITI SEUMPAMA INI.... rindu rasanya,lama betul tak update laman sendiri. View this Fotopage entry
dusyum dusyum
Latest entry:Ayam Beg?
View this Fotopage entry
Ezwan Emary
Latest entry:Pinjam org punyer
View this Fotopage entry
raZan raiHAn
Latest entry:...
kt qimie's reception. walaupun sy lama tak apdet fp tp kami ttp berhubung lg :) View this Fotopage entry
ayu n me
slayer sniper
Latest entry:Langkawi de Tour 2008
View this Fotopage entry
ali fadzli
Latest entry:KLCC
entah..aku terasa nak upload pic nie...adioss.. View this Fotopage entry
tsuboichinatsu tsunamitsu
Latest entry:-raya utara-
tahun nih walaupun perut dah bulat...muatan lebey had..hehhe...nak gak balik umah tok aku kat tepen,perak..pastuh kami ke gurun,kedah..mak dah sound aku..leh ker jalan jauh2..kaki makin bengkak..aku kata leh ajer....hehehehe...sampai gak aku ke umah mak lang,kat gurun..sangat best..konvoi 5buah kete..huhuhuhu...next year leh jalan sana lg... adik ku berbaju kunin n sepupu ku.. adikku farah+tasfi=nur dhia khalisha my luvly mum n dad.. my mum n dad with anak daranya=faizatul hu... View this Fotopage entry
ryna ismail
Latest entry:Aku Telah diNikahi
majlis pernikahan diantara En. Firdaus dan Puan Nor Zarina..(ewahhhh "puan" siyot...) Tarikh : 28 feb 2009 Hari : Sabtu Masa : 10.40 am syukur alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar...tq utk mak ayah,along,abg izan,abang,k.ila, zaid,zul,mira, pak endek,acik+mak cik,abg ngah +k.ngah,alang + kaklang,ayah cik + k.shima,acai + rizal,abg sharil+anak2,sepupu2,anak2 buah,mak mon,cik esah,cik nor, jiran2,org2 kg, kawan2 yg hadir2 (zeti+kekasih gelapnya,ain,nad+shafri+wawa,yati+halim,ely+rah... View this Fotopage entry
suap laa plak
lama dah punya cerita
Latest entry:South-West of England
View this Fotopage entry
Netherlands
MamMa House
Latest entry:Lagi gambar Hariz Izzudin...
Salam semua... Terima Kasih kepada semua pengunjung FP ni...tak sangka masih ada lagi yg menjenguk FPku ini yg dah lamaaaa sungguh tak update sebelum ni...macam satu alahan waktu mengandung...langsung tak rsa berminat nak update FP ini...sampai la Hariz lahir...baru ada keiinginan nak update...hihihi... Ingat macam nak tutup FP...rasanya skang ramai yg dah beralih kepada Facebook... saya pun ada...tp just register dan invite friends je...tak update apa2 pun... maybe lepas ni lah kot... View this Fotopage entry
ReActivate Zul
Latest entry:::: ReActivate Foto Blogspot :::
::: Askm sumer member FP & rakan2 yg melihat FP ini.. dimaklumkan bahawasanyer aku telah ::: berpindah ke lamanweb baru iaitu http://reactivatefoto.blogspot.com(http://reactivatefoto.blogspot.com). Sapa tak sedih ::: nak lepaskan ruangan yg penuh dgn nostalgia sejak 10 Disember 2005 lagi.. Alhamdulillah ::: drpd FP ini juga aku byk berkenal-kenalan dgn rakan taulan yg mempunyai minat yg sama.. ::: Sblm FP, aku mula berjinak-jinak dlm bidang blogging ini dgn MySpace, diikuti DeviantArt, ::: FotoPages, ... View this Fotopage entry
::: Torch Relay PJB 3
Firr Budi
Latest entry:Shahril & Olive Wedding : 01 Mac 2009
See more @ http://lensahijau.blogspot.com by firrbudi aka lensahijau View this Fotopage entry
sclandz Beautiful Life
Latest entry:Now Move
http://azlanazizan.wordpress.com/(|http://azlanazizan.wordpress.com/|) sclandz @ Azlan Azizan Perlis, MALAYSIA sclandz@yahoo.com YM : sclandz 012- 573 0013 http://www.friendster.com/sclandz(|ABOUT ME|) View this Fotopage entry
Mrs Jemain Raihan
Latest entry:adeq the menace .... all about him
http://www.glitterfy.com/() ADEQ : UMMIE, UMMIE TAUK SIK SIKU ABANG MUSAYYAR (HIS COUSIN) KOTOR? translation : Ummie, Ummie tau tak siku Abang Musayyar (his cousin) kotor? UMMIE : :?: :?: :?: YAKAH? KOTOR? KENAK? translation : Ye ke? Kotor? Apasal? ADEQ : KOTOR MIE ..... RAH SEBELAH KANAN SIKUNYA .... RAH SITOK(SAMBIL NUNJUK KE ARAH SIKU KANANNYA SENDIRIK) translation : Kotor Mie, kat siku kanan dia .... kat sini (sambil menunjuk ke arah siku kanannya sendiri) UMMIE PUN PEGI LA NG... View this Fotopage entry

View this Fotopage entry
intan azim
Latest entry:our wedding......
lama sgt tak update fotopages ni... :-D View this Fotopage entry
Sang Pramuwisata
Latest entry:Tutup
Dah 5 tahun di FP ni. Every good things must come to an end. Dengan ini, fp ini telah ditutup dan berpindah ke rumah baru di http://strozze.blogspot.com(strozze.blogspot.com). Sila berkunjung ke sana untuk perkembangan terkini. View this Fotopage entry
Lapangan terbang Sibu
Mademoiselle Ayu
Latest entry:Abg Apai's Surprise Birthday Party
p.s: Everything was great. People, foods, place. Big thanks to yoyo for hosting such a great event :horay:. Happy birthday bro!! :ty_ty: View this Fotopage entry
Boogey Macho
Latest entry:Holocaust of the 21st Century
Many books were written and movies made of the WW2 holocaust. An shamefull human tragedy which happened before my time and should not befall unto any nation anywhere to anyone anytime anymore. As we look at the photos and read the testimonials, we say to ourselves no this can't have happened, people can't be doing all these cruelties and it can't be allowed to happen again. Yet it happened again in many parts of the world. In Cambodia, in Rwanda and at the beginning of this 21st century in Gaza, Palestin... View this Fotopage entry
Hellikonia aka Yatt
Latest entry:chocolate & strawberries
no cream frosting. just chocolate. and fresh strawberries :-D :-D :-D View this Fotopage entry
taufiq shariff
http://taufiqshariff.blogspot.com/() View this Fotopage entry
Syawal Azizan
Latest entry:Splash (another trial)
Sila la komen View this Fotopage entry
Treasure Life Enjoy Life
Latest entry:Sofeya Rafeeka
Sis,maaf yer lewat upload gambar feya.. View this Fotopage entry
Helmi Iliani
Latest entry:http://helmiyani.blogspot.com/
kami berpindah ke http://helmiyani.blogspot.com/ View this Fotopage entry
rozila zain
Latest entry:Koyou @Korankei, Toyota.
Sabtu lepas, rombongan cik kiah bertolak ke korankei kat Toyota untuk ber'koyou'. jgn tak caye.. seawal 6am kami bertolak dari rumah.. semua cam tak sabo dah nak menjamu mata.. cuaca hari tu agak sejuk, aku siap pakai baju 4 lapis lagi... :-( :-( perjalanan sepatutnya sejam lebih je.. tapi dek kerana jam, 2 jam lebih baru kami sampai ke korakei tu...rupe2nya dah ramai org yg sampai lebih dulu dari kami... apa2 pun.. jom kita zassssss... p/s: lately ni bz + malas.. tu pasal gambo2 semua tak ed... View this Fotopage entry
evlensa photography
Latest entry:Salam Raya 2010
View this Fotopage entry
Sira Sain
Latest entry:Di sini segalanya berakhir~Furui arubamu
Semacam bunyinya...tapi terpaksa membuat keputusan untuk menutup tirai fotopage ini untuk memberi laluan kepada urusniaga online dan offline yg telah ku terjebak kini. Terima kasih utk kawan2 yg sudi telah lama,selalu berkunjung ke sini sejak dari zaman ia dibuka dari Negara Matahari Terbit...laman ini mungkin cuma akan diupdate utk entry dari jepun untuk kenangan kami ..ikebanaku...siri perjalanan kami utk kenangan terabadi yg tak abis lagi...itupun belum tahu lagi sbb ia dalam pc yg satu lagi dan dalam p... View this Fotopage entry
marliza mokhtar
I'll be updating from http://chempakasari.blogspot.com/(here). View this Fotopage entry
maya amir
Latest entry:zaki & farah (part 2)
ok..mari kite outdoor bersama perantennnn:) moga zaki & farah bahagia hingga ke akhir hayat.. :-D View this Fotopage entry
lens purple
Latest entry:edisi RAyE meLaKa
View this Fotopage entry
part abah
shahril ramzi
Latest entry:salam aidilfitri !
selamat hari raya, Maaf zahir & batin ikhlas, shahril ramzi View this Fotopage entry
uMIe n YaZiD n AEiMAn n UmAR
Latest entry:Edisi Raya 2008
View this Fotopage entry
choc choc
Latest entry:Update
Saya kurang aktif 'updating' di laman fotopages ini. Untuk lebih banyak foto portrait dan wedding, Sila layari http://aminchoc.blogspot.com :-D :-D :-D View this Fotopage entry
Duk Kerja Lagi....
Acik Bard
Latest entry:Selamat Pengantin Baru to me :-)
Salam semua....I am so sorry for taking such a long time to update this FP. I would like to share these pictures (taken by in-law) with all viewers. Official pics by appointed photographer are still in progress and will be ready in a couple of weeks. Enjoice! View this Fotopage entry
setting.....
Qimie Zam
Latest entry:Berbuka @ Cyberjaya
Lama dah tak hapdate disebabkan kesbokkan melampau. Kali ini aku nak buat food review plak. Last Friday, I had this Majlis Berbuka Puasa with MCMC and anak-anak yatim @ Kelab Komuniti Cyberjaya. The venue.. amazingly beautiful since it is surrounded with tasik. The restaurant siap ada tempat makan yg open air so that you all can nikmati hidangan with angin sepoi-sepoi bahasa. Although we didn't get the chance to sit there sbb kami masuk restaurant agak lewat so org lain dah chop dulu tempat tuh. The ... View this Fotopage entry
Hunny MJ
Latest entry::: Pindah Rumah Baru ::
Hello... Setelah 2 tahun 2 bulan dgn FOTOPAGE... kite rasa nk tukar ke Blogger pulak... rasa mcm boring pulak kt sini la... huhuhuhu... LOL so lps nih... FP nih mayb akan terabai... kite akan start guna blog pulak... then mayb kalau nk update gamba kite akan upload kt FLICKR kite... huhuh... okie dokie... Selamat Tinggal wahai FOTOPAGE ku sayang... terima kaseh atas khidmat anda selama 2 thn nih... Jasamu Dikenang... semoga lebih berjaya lepas nih... hehe... I LOVE YOU FOTOPAGE !! ... View this Fotopage entry
raisyam abrahman
Latest entry:Pre-Aidilfitri
Time to prepare LOL View this Fotopage entry
Fish for sale
Shafirul Akmar Photography
telah berpindah ke http://www.shafirulakmar.com View this Fotopage entry
shahzura production
Latest entry:Pertunangan Zul & Yan || 4 Oktober 2008 || Kg. Anak Air, Kuantan
Assalamualaikum... Pada 4 Oktober bersamaan hari ke-4 kita beraya.. Pasangan Zul & Yan telah langsungkan majlis pertunangan mereka.. Hopely hubungan mereka berkekalan sehingga ke jinjang pelamin dan kekal sampai akhirat dalam alam perkahwinan nanti.. Untuk kawan-kawan...thanks jenguk kat fp saya... :-D :-D :-D Beberapa keping gambar untuk tatapan semua... View this Fotopage entry
naDia suYat
Latest entry:I'm Yours by Jason Mraz
This is my most-listen-to song at the moment. It reminded me of the "50 First Date" movie. Such a shweeettt song, isn't..? Enjoy......! * http://www.youtube.com/watch?v=ENmQfEqeBMk Dear B, i'm all yours.... ;-) View this Fotopage entry
ct ms
Latest entry:labuan
our 1st anivrsry, jln2 ke labuan. tak kesampaian nak ke brunei coz tecik lum ada pasport..igt ke leh buat border pas utk tecik mcm nak masuk thailand/s'pore rupanya tak leh lak.. View this Fotopage entry
mis niaa
Latest entry:i miss you, guys.
after long...pause... this is my very first entry for 2009. i truly misses everyone i know...my fotopages friend. but seems like everyone has moving huh? this might be my very last piece, maybe? i am moving too... oh, i am so emotional. to everyone i know, who know me, i really appreciate if you could leave your contact information (preferably via fotopages private message) so we'll stay to keep in touch. thank you. misniaa View this Fotopage entry
but when get back indoor, he's totally flat!
Babah n Ummy
Latest entry:Sayonara Nippon...
View this Fotopage entry
dR ali IB Resources
Latest entry:Program Perkhemahan Foto Alam (Nature Photocamp)
Alhamdulillah, saya dan beberapa orang rakan jurufoto alam akan mengadakan program Perkhemahan Foto Alam (Natures Photocamp). Setelah kami mengadakan banyak siri perkhemahan foto di hutan-hutan, gua, sungai, jeram, air terjun, tasik, pulau, bukit, dataran tinggi dan gunung sehingga ke gunung berapi di Indonesia sesama kami. Maka kali ini kami ingin membuka peluang untuk berkongsi ilmu dan pengalaman kami kepada sesiapa sahaja yang mempunyai MINAT MENDALAM berkenaan fotografi alam (nature photography)... View this Fotopage entry
Edy Kasim
Latest entry:HAFEEZ & NOR AZLINA, 12 MAC 2010
http://www.flickr.com/photos/8194328@N07/sets/72157623523931783/show/ Photographed by : Edikasim View this Fotopage entry
MONSOON PHOTOGRAPHIC
Latest entry:FAREWELL TO MONSOON
View this Fotopage entry
MasnoniPiCz my
Latest entry:My Lovely Nikon
saya gembira... :-S View this Fotopage entry
Ibrahim Ali
View this Fotopage latest entry
Wahida Yaakub
Latest entry:K a s i h . I b u
i've walked too long in this lonely lane . i've had enough of this same old game . i'm a man of the world and they say i'm strong . but my heart is heavy and my hope is gone . all i want to know that you're there . you're gonna give me all your sweet mother love kiter sayang mak kiter Menara Kuala Lumpur, 12 April 2009. aksi yang membuatkan saya sangat tersentuh. nampak macam dia sayang sangat kat anak dia. heuww. semoga ibu dia menjadi ibu mithali dan semoga anak dia tu membesar menjadi seeko... View this Fotopage entry
pokcik, mama rock & bujal in action
Fashran Fauzi Snaptography
Latest entry:012 - In Need to Escape, Kuching 2008
A simple photo editing (not much) but these are few shots that i can share with all viewers. It seems like this fp was abandoned bout few months, so ive decided to make a comeback with my Kuching, Sarawak entry. Enjoy! 8-) And this one is the bonus entry for my cousin. ;) X touch up abes,... nmpk la skit2 x best details tu.. ;) View this Fotopage entry
me amateur
Latest entry:MAHA2008
View this Fotopage entry
fid fathir
Latest entry:STONEBAY
fidfathir life l events l art No 26,Jalan Permai Off Jalan Robson Heights 50460.Kuala Lumpur.MALAYSIA +60123668027 fidfathir@gmail.com http://www.fidfathir.com(www.fidfathir.com) ym : esthellar83 ©fidfathir photography All images on this site are under the ownership & copyright of fidfathir photography .No photograph may be reproduced, copied, stored, manipulated, or used whole or in part of a derivative work, without permission from the owner. All rights reserved. View this Fotopage entry
mohd nor shahiddan bin mazlan
Latest entry:Israeli Boycott
I'm Mohamad Nor Shahiddan bin Mazlan announce, i'll keep boycotting Fotopages.com for ever!! NOw, meet me in http://syahiddmilikku.wordpress.com Israel, Go To Hell!! :devil_wagging: :devil_wagging: :toxic: :toxic: View this Fotopage entry
iqhwanizhaq muhammad
Latest entry:Visit Saudara Izham dan isteri di Liege
Jam 7.15mlm ; kami menaiki train ke Liege dan tiba sana pada 9.34mlm....Tujuan adalah ziarah Saudara Izham dan isteri yg baru sambung PhD di Liege University. Sebelum ini mrk di Mancheter University..disebabkan Prof beliau berpindah maka mrk juga turut berpindah...Kebetulan bawak Radzi kesana dan kami pun tak pernah kesana.... Bahasa yg digunakan adalah French dan berbeza ditempat kami yg bahasa digunakan ialah Dutch.. Rumah mrk betul² di tgh² bandar Liege. Kedatangan kami disambut mesra dgn juadah bee ... View this Fotopage entry
emmmm
dilaBangi
Latest entry:MY LIL ACA
View this Fotopage entry
amir farid
Latest entry:graduation2008
Assalamualaikum, Aizuddin - Melbourne University Azlan - Melbourne university wassalam. View this Fotopage entry
syed shirazi
Latest entry:Orang Utan
taken @ semenggoh,sarawak... View this Fotopage entry
Irwandy ND Mazwir
Latest entry:Konsert Peterpan Malaysia Tour 2008
Tarikh : Ahad, 27 April 2008 Tempat : Stadium Negara, Kuala Lumpur Gear : Nikon D300 + AF-S 17-55mm f/2.8 + AF-S VR 70-200mm f/2.8 Settings : Shutter Speed 1/200 - 1/320 , Aperture f/3.5 - f/4.5 , ISO 1000 - 1600 , WB Kelvin 4700 , No-Flash More pictures coming soon! ;) --> http://www.flickr.com/photos/irwandy Thanks to Gua.com.my & Clockwork Records Event Management I love concert photography. This is my real passion in photography. Looking forward for any... View this Fotopage entry
Honeywati Photography
Latest entry:about us
OUR NEW WEBSITE -->>> http://myasianphoto.blogspot.com ---> view by album@flickr http://www.flickr.com/photos/honeywatiabd klik here for more new updates SILA BUAT TEMPAHAN 6 BULAN LEBIH AWAL DARI TARIKH MAJLIS ANDA TO REQUEST QUOTATION PLEASE EMAIL US AT ibbney241@yahoo.com or YM : ibbney241@yahoo.com lets chat with us.... 8-) sila email/sms/call --->> nama : tarikh nikah/berinai/sanding : lokasi rumah/dewan/hotel : time : ... View this Fotopage entry
byxura freelance photographer
Latest entry:tayangan sempena RAYA aidilfitri @ RTM
View this Fotopage entry
REMAJA magazine
candidsyndicate photography
Latest entry:::: OUR CLIENT ::: NURUL & BADRUL ::: RECEPTION :::
hunting line ::: 012 349 2254 email ::: candidsyndicate@yahoo.com facebook ::: nash_candidsyndicate@yahoo.com facebook ::: lady_ophelia19@yahoo.com Hunting Line 012 349 2254 "terima kasih YA ALLAH kerana memberikan rezeki-rezeki ini kepada kami... semogamu YA ALLAH, permudahkanlah segala pekerjaan kami, berkatilah segala usaha kami dan lindungilah mereka-mereka ini yang telah meletakkan kepercayaan mereka ini terhadap kami. YA ALLAH...sesungguhnya YA ALLAH hanya kepadaMU kami mem... View this Fotopage entry
sabar ye mommy daddy tak lama je lagie...
Muhammad Akmal Johar
Latest entry:Happy Birthday Dear Darling
Delay Updateeee.. ini gambar last year daaaaaaaaa...hihihi. ;-) 8-) View this Fotopage entry
Edza line
Latest entry:Bir Ali
Bir Ali atau nama lamanya 'Qana' (pada second century AD) dahulu kala adalah merupakan sebuah pelabuhan utama bagi kerajaan Hadramout dan menjadi pintu masuk bagi urusan perdagangan kemenyan. Namun sekarang yang tinggal hanyalah kawasan pantai yang begitu cantik dengan air birunya bersama pasir putih yang halus dihiasi dengan deretan ribuan keketam dan anak-anak ikan. Sesekali dalam setahun juga terkadangkala penyu akan datang ke kawasan ini untuk bertelur. Jarak dari bandar Mukalla ke Bir Ali ini adalah se... View this Fotopage entry
Ciptho Jaafar
Latest entry:no longer here
dah malas rasa nak upload dekat sini..sy try focus upload dekat sinihttp://aisputih.wordpress.com View this Fotopage entry
aishifu ash
Latest entry:[Outing] Gadis Melayu
Location: Pangsun Hulu Langat Malaysia Model :Melor @ Bona View this Fotopage entry
uma & meeeee..
muhammad fairuz
Latest entry:Attention please.......
Sorry guys... laman ni tidak akan diupdate lagi lps ni... sudah berpindah ke sini.. http://www.flickr.com/fairuz_frz View this Fotopage entry
org kontan
Latest entry:Uwarghhhhh !!!
Salam, Pengumuman, HP aku kena curik smlm. Jadi no. 0196607447 tu, aku dah mintak Maxis block dan ambik sim baru dalam esok gitu. HP satu lagi takde lak di sapunye hoho..aduyaii... :-( [b]Kepada customer dan kawan-kawan, sila la inform no. telefon kalian sumer pada aku kat satu lagi ni >> 0172255170. Terima kasih.[/b] View this Fotopage entry
cik ecah
Latest entry:seriuossaaa~
iye kawan-kawan..cik ecah tak men-men.. SERUIS cik ecah nak PENCEN..huhu.. jadi..dengan ini saye mengumumkan.. bahawasanya.. FP ini akan DITUTUP dengan RASMINYA pada 5.12.2008 :-D bersempena ngan bday cik ecah.. View this Fotopage entry
The Wedding Photographer
Latest entry:Pentingnya PR
Sebuah komposisi gambar, venue dan angles boleh di tiru bulat-bulat. Yang membezakan foto tersebut ialah 'moments'. Bukan sebab photographer atau equipment yang menjamin suatu foto dihasilkan dengan baik. Itu mungkin betul tetapi apa yang paling utama dalam photography is PR. PR seorang photographer yang baik pasti akan mampu membangkitkan suasana yang condusive dan ceria untuk satu-satu photoshoot. Ada orang compare foto antara photographers sebagai early steps samaada untuk hire mereka atau tidak... View this Fotopage entry
arie gaban
Latest entry:PENGUMUMAN TERAKHIR !!!
aku berpindah ke http://ariegaban.com selepas chinese new year la... View this Fotopage entry
amin ain
Latest entry:tomoi...
Gambar ni aku amik masa 50thn permintahan Sultan Kedahdi Alor Star, Kedah. pertandingan tomoi bermula pada waktu malam. pertandingan ni diberlangsung di tengah2 jalan depan pekan rabu, Alor Star, Kedah. View this Fotopage entry
cry baby
Latest entry:kek of heart
trail session ~ View this Fotopage entry
addy addyaholix
Latest entry:a i m a n !
d a c h a r m i n g b a b y ! m o h d a i m a n n a s h r i q ~ View this Fotopage entry
aiman12
ishzah hsn
Latest entry:Salam Terakhir
Assalammu'alaikkum Wr.Wb...... Setelah sekian lama di temani anda dalam dunia masakan....terlalu banyak kenangan manis yang dapat di kongsi bersama. Banyak ilmu yang di pelajari bersama. Dan pada hari-hari yang selalu di lalui..tidak semua apa yang kita ingin akan dapat di penuhi seperti yang kita mahukan. Namun begitu terlalu banyak yang ingin di perkatakan. Bersama anda-anda yang sering memberi kata-kata perangsang, mengongsi kegemaran. Yang tiada jemu-jemu berkunjung ke fotopages ini. Ribuan te... View this Fotopage entry
You!
azie uraya
Latest entry:pose gedik dr nana...ahaks.... ;P
View this Fotopage entry
pose gedik dr nana...ahaks.... ;P
nat kin
Latest entry:mood baik
.....rinduuuu ;-) View this Fotopage entry
Nureen Nureen
Latest entry:Atef & St. Lucia Kindergarten 2007
Eishah tumpang posing.. View this Fotopage entry
ANDEN KARPETMERAH
Latest entry:Malaysian International Fireworks Competition 2008
lucky me... :-D View this Fotopage entry
nur abdul razak
Latest entry:my engagement!!
:cloud9: nur idora n wan husaini :cloud9: after almost 7 years of loves, hates, ups and downs....3 more years to go...an forever we'll be together... ..shot by my cuz, shidee (ikram ismail's asst) View this Fotopage entry
mama saya
Latest entry:lama tak update
wah...rumah ni dah penuh dengan sawang....tak berupdate langsung...huhuhuh...belum sempat nak edit gambar... nanti2 mama update gambar masa raya ye...tungguu....sementara tu boleh la ke blog mama untuk update terkini keluarga kami... http://liwaniel.blogspot.com :-D View this Fotopage entry
Luie Makhluk Perosak
Latest entry:Hui~~~
Lamanyer tak update~~ Hik~~ Naper?? Nampaknyer gue terpakse rest sekejap dalam dunia² photography especially wedding~~ Apa nak buat... Kamera makin tua... Duit plak, pepaham je la~~ Ha.. ha.. ha... InyaAllah... Ada rezeki lebih, boleh la gue berkecimpung balek~~ ;-) Kalau ada masa, jengok² la http://luieonthemove.blogspot.com(Blog) gue.. Adios~~ View this Fotopage entry
JURUFOTO JOHOR MALAYSIA
Latest entry:The 9th Asia Pacific WATABOSHI Music Festival 2007 Johor
Event l The 9th Asia Pacific WATABOSHI Music Festival 2007 Johor Official Photographer l hairulabubakar camera l NIKON D80 hairulabubakar l 0197419419 l photography l graphic design + multimedia http://www.freewebtown.com/hairulabubakar/brochure.pdf(Brochure l Pakej Istimewa 2008) http://www.freewebtown.com/hairulabubakar/booking.htm(Tempahan) __________________________________________________________________________________ HAIRUL B. HAJI ABU BAKAR Creative Design... View this Fotopage entry
Hisham Yahya
Latest entry:My last post....Boycott Israel PRODUCT
View this Fotopage entry
indoor shoot
za za
Latest entry:Sifu And G-HA!!!
ni g-ha ni skoolmate aku..tp mse skolah alu aku rse bpe patah perkataan je aku ckp ngan die...btw...aku ske keje ngan korang..korg due sempoi dan xsenonoh...hauhauhauhauhaua....btw lagi..aku mntak maap sbb lmbat...nnt aku bg free gift k...tq View this Fotopage entry
doubleu kayes
Latest entry:www.doubleukayes.com kepada www.wksphoto.net
Assalamualaikum.... Sudah lama saya tidak kesini lagi sejak saya menggunakan web blog lain untuk website saya....Sebenarnya tiada apa yang ingin di sampaikan ...Cuma ingin memberitahu kawan2 yang mana selalu melawat ke web saya menggunakan www.doubleukayes.com kini telah di re-brandingkan semula kepada nama domain yang baru iaitu http://www.wksphoto.net Ini kerana saya menerima beberapa komen dari rakan yang mengatakan domain nama yang sebelum ini agak susah untuk di ingat dan di eja....Setelah memiki... View this Fotopage entry
Photo Frame 3
echa egha
Latest entry::: salams aidilfitri ::
hi semua..selamat menjalankan hari-hari terakhir ramdhan dan selamat hari raya.. maaf zahir batin.. echa busy sgt but i do have heaps of photo to be upload..huhuh..anyway thanks to everyone yg masih sudi singgah menyinggah ..thanks heapss.. salam manis, echa azman View this Fotopage entry
napie moksin
Latest entry:Penutupan My Pages - Official Closed
DENGAN RASMINYA SAYA MENUTUP FOTOPAGES INI. Please visit me below: WEBSITE http://www.napiemoksin.com MY BLOG http://blog.napiemoksin.com ADD ME FACEBOOK http://www.facebook.com/napiemoksin BECOME MY FAN CLUB http://www.facebook.com/napiemoksinphotography Twitter http://twitter.com/napiemoksin TERIMA KASIH KEPADA ANDA YANG MEMBERI SOKONGAN KEPADA SAYA UNTUK TERUS MAJU DALAM BIDANG FOTOGRAFI. RGDS, NAPIE View this Fotopage entry
maryam huda
Latest entry:good bye for now
dear friends, i will no longer update this fotopages. i had a great time here, but its time to move on. :-) dont worry im still around, u can still find me on flickr or fb. thank you so much for the visits. thank you. thank you and thank you.good bye for now. take care. much love, cikyam View this Fotopage entry
me in my working suit
Abah Along
Latest entry:Makan2 Sambil Melihat Matahari Terbenam........
Sesekali abah ajak kekawan bertenang-tenang fikiran.....duduk tepi pantai sambil melihat matahari terbenam...sambil makan2.... jom kita tengok... cantiknya langit tu ciptaan ALLAH...... Ada yg ambil kesempatan berdua2an sambil berpuitis memadu janji untuk masa depan......( hanya untuk org bukan islam shj)....kalau islam tak leh duduk berdua2an...hahahah apa lagi order le makanan.......Tom Yam panas...ke..... banyak gerai2 menyediakan makanana yg enak2.... aduh sedapnya makan..... View this Fotopage entry
gila nyanyi
mohd khairi
Latest entry:Photoshoot Mimi & Fatin..
View this Fotopage entry
Elsa mp
Latest entry:This page is closing.
Come to http://www.myspace.com/elsa81 View this Fotopage entry
WanZee Hiroshima Japan
Latest entry:Alhamdulillah...
Day 1..... Day 2..... View this Fotopage entry
allodealova photo
Latest entry:Pipe&Drum's Band
View this Fotopage entry
ira aziz
Latest entry:Closing down..
I remember the time when I was first moved in by the wonderful photographs by many talented people. That was when all this started. Starting by using Ila's cam, I was then bought a second hand P&S Nikon. And now, I am the owner of Canon P&S. Was thinking of switching to SLR, but perhaps the time is not yet come. Nevertheless, snapping photos and publishing them here had been fun and pleasantly satisfying. Alas, I have to say goodbye. Just hoping, I had not offended anybody throughout the years. And ... View this Fotopage entry
Nadzri And Sabrina
Latest entry:First Baking
Sab rasa dah ramai yang suruh Sab update.. anyway, macam ni lah.. sekarang ni Sab ada bz sikit.. mungkin tak dapat update selalu tapi Sab tak akan tutup terus FP Sab.. kalau Sab rasa Sab free, Sab akan update erk.. hehehe.. sorrylah buat kengkawan yang sudi jenguk FP Sab.. asyik bersawang je erk.. Sab tak sempat lah nak update.. terlalu banyak aktiviti lately.. Kali ni Sab citer ringkas je erk.. Sab nak berkongsi gambar kek cokelat yang Sab try buat sendiri for the very 1st time..kat bawah ni.. resepin... View this Fotopage entry
Perjalanan pulang ke Penang.. Tamat
firdaouz hamdan
Latest entry:h u l u Y A M
deploying VSAT & RDU at hulu yam.... View this Fotopage entry
kluang03
Steve Troy
Latest entry:Storms and Sunsets
A little contrast now..........some skies from South Dakota...... View this Fotopage entry
Eric khronos
View this Fotopage entry
Fadhilah Hasbullah IIUM Pharmacy Graduate
Latest entry:workshop
for more photos, visit; http://www.flickr.com/photos/fadhilah View this Fotopage entry
Hanis Habib
Latest entry:I've moved.
I wanna say thank you to all of you out there who has been passing by at my fp. I've been very busy for the past months. I regret to tell you that I'm no longer active in Fotopages. I've moved to Flickr. So you can pass by my Flickr account to see some of my recent works. http://flickr.com/hanisrai Thank you. Regards, Hanis Rai. :-D View this Fotopage entry
Muhammad Najib Abdul Mukthi
Latest entry:Not anymore here ... I guess .. But ..
I've been blogging! ... you could see more at http://jeebsion.com View this Fotopage entry
Ros Leenda
Latest entry:Tomyam Kerang & Anniversary Ke21
BAHAN-BAHANNYA:- 1 Kilo Kerang 2 Biji Bawang Besar 2 Inci Halia 2 Inci Lengkuas 5 Biji Cili Padi – Di Pecah2 2 Batang Serai – Di Ketuk 2 Tangkai Daun Limau Purut 6 Biji Limau Kasturi - Air Dan Garam Secukupnya CARA MENYEDIAKANNYA:- Kerang Di Bersihkan Kemudian Di Rebus. Bawang Besar, Halia Dan Lengkuas Dihiris Kemudian Di Masukkan Ke Dalam Rebusan Kerang. Biarkan Mendidih. Kemudian Masukkan Serai Akhir Sekali Masukkan Air Perahan Limau Kasturi, Cili Padi Dan D... View this Fotopage entry
Ayam Mas Goreng Berempah
nabialishad azin
Latest entry:'umah' baru
Assalammualaikum ... Dengan ini saya merasmikan pembukaan 'umah' baru saya beralamat di http://nabialishad.blogspot.com Sila laa menziarahi saya di sana ye teman sekalian..pembukaan 'umah' baru tu adalah disebabkan saya penat nak membuang sawang di umah ini..byk bebeno..ahahahha.. Namun jangan risau juga..sekiranya saya ada masa..saya akan buang sedikit demi sedikit sawang yg berada di umah ini..heheh tu pun sekiranya rajin la ye..camno nk handle dedua skali kan..ehhe.. Sekian dulu buat masa nih..... View this Fotopage entry
Nic Cat
Latest entry:Yuhuuuuu
Hi!! I’m back from a very,very long silence. Not that I’m boycotting fp or whatsoever reasons…I’m just busy with my new capabilities and trying to ‘help’ mama doing some house chores….which ends with double up her work hehehe…. 25/3/2009, i turned 11 mths....suda besar....got 7 teeth, 1 more is coming... I can stand... I can climb stairs... I can dance... and...i talk much....mama....baba...nenen...ngah....wawah... :-D First time to the beach When I was 6 mths ++..quite s... View this Fotopage entry
Nobody ToYou
Latest entry:Anak Yati~Reefa Ariana
View this Fotopage entry
Mokhriz Aziz
Latest entry:WarungCinta
[size=7]My wedding site at http://warungcinta.fotopages.com sementara tunggu website siap anda leh tgk2 kt sini..enjoyy :-D[/size] View this Fotopage entry
Mynn Azhar
Latest entry:The Markets in Sarawak
View this Fotopage entry
zuhri kamarzaman
Latest entry:moved....
i have moved to http://www.zuhriphotography.com View this Fotopage entry
wanda rashid
Latest entry:MADHOUSE-
Hi… Salam AidilfitrI...How's Raya..? Good huh... Lame dah tak update due to busy tahap gaban and nak kena settle a lot of things. Wanda kat tempat baru sekarang….New office, new environment, new people….but the same old me….ha..ha..ha… Different entry kali ni….Nak promote satu band yg memang Wanda 8-) dah jd number 1 fan…They are good, creatives and the musics is really refreshing.. mesti korang tak pernah dengar...satu band name MADHOUSE... ABOUT MADHOUSE Formed in the middle... View this Fotopage entry
Ariff Rashid
Latest entry:Heads up people
Sorry for the very long silence guys, I have moved to http://www.flickr.com/photos/arep/(HERE) View this Fotopage entry
udeyismail photographer udeyismail
Latest entry:One reflection
View this Fotopage entry
yamashita yumi
Latest entry:::gurls day out...with...all the sengal gurl!!::
**gurls day out.....last weekend lepak bersama-sama sengal ordique, sengal fer dan sengal wida....dari cyberpark cyberjaya sampai la ke putrajaya....sampai la ke kedai makan wida kat kg baru.....really enjoy bile hang out ngn minah2 sengal nih......hehhe....terasa diri pun sengal jugak...hhahahaha.... LOL LOL LOL View this Fotopage entry
wazari wazir
Latest entry:Move to Blog
wazariwazir.wordpress.com View this Fotopage entry
SMART TUNNEL...
amRoose aDam
Latest entry:Dah tak update
8-) da tak update dah sini.. jom pegi flickr! http://www.flickr.com/amroose View this Fotopage entry
sHiKiNaZaKi CutE
Latest entry:BoSannn
huhuhuhuh..dah 6 thn aku xupload gmbr utk dikongsi...hmpr terlupa aku ada fotopages ni...huhuhuhuhuhu View this Fotopage entry
ida hazira salmina
Latest entry:edited
x dpt tido..klas pagi..adeh now dh kul 0426am mcm ner nk tido ni hehehe which one edited palg power?? View this Fotopage entry
Ferro Roche for driver
Mohd Amirul Adha bin Mohd Noor
WE MOVING TO OUR NEW HOMESITE.GO DIRECTLY TO HTTP://PELUKISGILA.FOTOPAGES.COM View this Fotopage entry
tak cool pon
ceriteraDongeng PunyaGamba
Latest entry:ter k i n i
Assalamualaikum wbt Sekian lama x mengapdet, bukan menyepi, tp ade di new FP,ada masa jenguk la aku kt pondok baru, jarang2 dapat menjenguk page kengkawan sume xbermaksud aku lupe hehe Alamat pondok baru aku http://shukrisharkawi.fotopages.com(CLICK SINI ) Wassalam View this Fotopage entry
Tarantula media
lama dah rasa tak update fp nie.. hmmm View this Fotopage entry
luz macia
Latest entry:happy new year
happy new year.. see ya at http://yiyani.fotopages.com 8-) View this Fotopage entry
FarEast Ismail
Latest entry:MAAF
MAAF SAYA PINTA DIATAS KESUSAHAN YANG SUDAH BERLAKU DAN BAKAL BERLAKU DIMASA HADAPAN ... MULAI SAAT INI, SAYA TERPAKSA MENUTUP FP ATAS SEBAB2 TETRENTU ... SALAH SATU MASALAH SAYA HADAPAI IALAH SAYA AMAT PAYAH UTK LOG IN KE AKAUN FP SAYA INI MALAH LEBIH TERUK LAGI SAYA X DPT LOG IN LANGSUNG ... KADANG KALA UTK SAVE SUMER KEJE2 SAYA, SAYA X DPT SAVE MALAH HILANG MCM TU JE ... SAYA X SALAH KAN PIHAK ADMIN FP ... MAAF PADA KAWAN2 YANG SELALU BERKUNJUNG N MELAWAT FP SAYA X SEBERAPA INI ... SEGALA DORONGAN DAN TU... View this Fotopage entry
azura naem
Latest entry:Hey,Cupcakes! - Dates Updates
(This is a STICKY POST. Please scroll down for latest postings and Hey,Cupcakes! End of Year Promo!!) Assalamualaikum, Hullo Everyone...!! Hey,Cupcakes! @ Facebook. Guess who's on Facebook??! Almost everyone and now Hey,Cupcakes! are too!! ^_^ Please do check out : http://www.facebook.com/heycupcakesmalaysia Your "LIKES" are SoOOOooooOO WELCOME there! Thanks for the support, we love you too. Here's my DATES UPDATES [as of 6th October / 3.00 p.m] : 7 - 14 September - CLOSED FOR AIDILFITRI... View this Fotopage entry

View this Fotopage latest entry

View this Fotopage latest entry
Deleted Account
View this Fotopage latest entry
alesya irdina
View this Fotopage latest entry
Pray for Palestinian
Latest entry:Moving Out! Fotopagesl !!!
Click here. Show your support. http://www.amanpalestin.org/ Pray for Palestinian. Teruskan singgah di http://hadiena.wordpress.com/. View this Fotopage entry
noname noname
Latest entry:Fotopages ini DITUTUP/ This fotopages is CLOSED
Ditutup buat selamanya.. Closed for good... Good luck and cheers. Server Data Server Type: Apache/2.0.52 (CentOS) IP Address: 62.219.18.18 Whois | Reverse-IP | Ping | DNS Lookup | Traceroute IP Location Israel - Tel Aviv - Tel Aviv - Bzqint-dc Response Code: 200 Domain Status: Registered And Active Website Whois Record Registrant: Pidgin Technologies Ltd Daniel Frish 4/5 Tel Aviv, 64731 IL Domain name: FOTOPAGES.COM Administrative Contact: Kass, Ron Daniel Frish 4/5 Tel Aviv... View this Fotopage entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016